It's been a while

Friday, November 15, 2013
Kiire elutempo annab endast jälle märku. Hetkel on koolis jubedad ajad, sest viimane nädal enne arvestust sai läbi, mis oli ka igasuguseid töid täis. Pinge on peal, aga õnneks ei ole mul mingit tahtmist alla anda ja üritan endast õppimise osas maksimaalse anda. Ei mingit läbikukkumist!
Mul on hea meel, et vähemalt suudan ma endiselt ennast trenni vedada ja kodus rasket jõudu teha. Motivatsiooni tuleb iga päevaga juurde ja see on ainult hea. Varsti peaks natuke uut varustust ka kohale jõudma, mis on veel extra motivation boost.
Halb uudis on see, et mu arvuti suutis jälle otsad anda ja koos sellega rändas parandusse ka kaamera mälukaart, nii et kõik see aeg olen oma telefoni albumit jälle hulganisti täiendanud. Ma väga loodan, et järgmine nädal on selle jubeda õppimise kõrvalt võimalik mõned ilusad pildid päevavalguse käes teha ja saab blogile ka natuke rohkem elu sisse puhuda.
Rutiinsest elust natuke välja astudes sai eile õhtul Viljandis teatris "Idiooti" vaatamas käidud, aga kahjuks oli see väga vale otsus. Ma nii armastan teatris käimist, aga eile bussi jõudes oli mul juba tunne, et tänasest ei tule midagi head. Ja nii ka läks - tükk oli väga pikk ja venis meeletult. Kogu loo oleks saanud poole tunniga ära mängida ja seetõttu oli see ikka päris igav. Võib olla oli asi ka selles, et ma ei teadnud nägupidi ühtegi näitlejat ja see muudab juba etenduse minu jaoks natuke igavamaks. Tuttavaid nägusid on ikka põnevam jälgida. Ja kuigi eilne õhtu valmistas natuke pettumust, siis praegu on mul lihtsalt väga hea meel, et see nädalavahetus kätte jõudis. Jõudsime juba jõusaalis ära käia, väga väga head toitu süüa ja peale oma blogide täitmist asungi vaikselt õppima koos tee ja piparkookidega. Oh ja see tuletab mulle meelde, et mul oli kolmapäeva hommikul poodi jõudes ikka väga suur heldimus ja rõõmus meel, kui ma nägin, et juba kuhjaga jõulumaiustusi ja asju müügil on. Ma nii armastan seda aega, sest kõik on nii ilus ja särav :) .

No comments:

Post a Comment