SUNDAY

Sunday, November 17, 2013
Mu nädalavahetus möödus täpselt nagu plaanitud - terve eilse päeva lugesin oma ajaloo õpikut ja tegin konspekti ning imekombel avastasin, et see isegi meeldib mulle. Mind hakkas see millegipärast nii huvitama ja tekitas väga palju mõtteaainet. Uhkusega jõudsin II maailmasõja alguseni ja ootan juba seda hetke, et ma saaks veel need paarkümmend lehekülge lõpuni lugeda. Aga samas on kartus selle ajaloo arvestuse juures üks kõige suuremaid, sest materjali on ikka jube palju.
Täna tulin ebatavaliselt vara (kell pool 2) koju, et ikka saaks veel õppida. Õues oli ikka väga vihane tuul ja ma tundsin ennast väga väikese ja abituna oma suurte kottidega läbi linna kõndides. Koju ma õnneks jõudsin ja peale väikest koristamist ja tegutsemist oli mul jälle hea olla. Ühesõnaga oli mu nädalavahetus väga õppimist täis, aga siiski väga mõnus ja lõõgastav, sest oma armsaga koos olemine teeb ükskõik millise päeva nauditavaks.

No comments:

Post a Comment