Today I'm making: chicken salad

Monday, November 04, 2013
Alustan nüüdsest uue sarjaga oma blogis ja toon teieni mõned tervislikumad retseptid, mida ma teinud olen. Kuna ma olen nüüd oma elu rohkem trennile ja tervislikele eluviisidele pühendanud, siis jagan seda natukene ka siin. Mulle on küll see kõik veel natuke uus, aga ma pean ütlema, et ma olen oma otsuste ja valikutega praegu nii rahul. Ma armastan ennast jõusaalis proovile panna ja tõsiselt pingutada, et ma jõuaksin oma ideaalkehale veel lähemale. Kõige raskem asi treenimise ja vormi olemisega ongi minu arust toit, sest päevad on pikad ja toidu tegemine võtab paratamatult aega. Aga samas on pärast siiski miljon korda parem tunne süüa midagi, mille üle ei pea süümepiinu tundma ja mis tõesti maitseb imeliselt. Kõige rohkem meeldib mulle just värsketest köögi- või juurviljadest süüa teha, sest juba need värvid teevad kokkamise toredaks.

Aga nüüd tänase peategelase ehk kanasalati juurde:

Vaja läheb:
kanafileed (1 tükist piisab)
1 paprika
2 tomatit
jääsalatit
soola
pipart
karrit
soovi korral saia ja pähkleid

1. Viiluta kanafilee tükkideks. Maitsesta soola, pipra ja karriga ning prae pannil.

2. Pese tomatid, paprika ja jääsalat ning lõika viiludeks.

  3. Prae pannil saiakuubikud 4. Sega kõik suures kausis kokku.
5. Lisa pähklid ning naudi!

Väga lihtne ja maitsev :)

No comments:

Post a Comment