Dream home design

Wednesday, December 04, 2013
Ma olen vist juba üle aasta aja mõelnud ja unistanud, et saaks juba oma elamise ja saaks seda natukenegi kujundada. Oma tuba olen küll mõelnud mitu korda ümber teha, aga samas ei näe väga mõtet aega ja raha selle peale kulutada, kui järgmine aasta ilmselt (ja loodetavasti) saab ikka kuhugi mujale elama. Kindlasti ei saa see esimene isiklik elukoht olema minu unistuste kodu ja midagi väga luksuslikku, aga midagi saaks ikkagi oma käe järgi ära teha. Ma nii väga ootan seda aega, aga samas kardan ka, et kõik ei lähe nii nagu ma praegu ette kujutan. Aga eks seda kõike näita aeg. Praegu aga lisan siia pildid milline minu kunagine tuleviku kodus võiks välja näha. Kõik pildid on selliselt toredalt leheküljelt nagu Houzz. Leidsin selle täna täiesti juhuslikult ja veetsin juba omajagu aega kõiki neid pilte vaadates, sest kõik on nii ilus!

No comments:

Post a Comment