New in // Sportswear

Sunday, December 15, 2013
Täna sain lõpuks oma kauaoodatud paki kätte. Terve kodutee mõtlesin, et mis asi see erkroosa sealt pakist välja paistab, sest tellimust tehes oli leheküljel täiesti heleroosa pudel. Aga see tegelik värv ongi võib-olla ilusam. Igatahes olen oma asjadega rahul, kuigi kahjuks jäid uued püksid saamata, sest olid vahepeal otsa saanud. Loodetavasti suudan need endale ikkagi mingi aeg soetada.

Uued spordiriided annavad alati lisamotivatsiooni ja nüüd mul ongi jube tahtmine jälle trenni teha. Eilne leg-day läks õnneks väga hästi ja varvas on märgatavalt paranenud :)

3 comments:

 1. kle honey, kuidas sa suudad nii tubli olla? kuidas sa motivationit leiad, mul suur motikriis... tahaks olla tubli ja asja, aga kommid hmm hmm, HELP! :D

  ReplyDelete
 2. ja teine küssa ka! et kas neiud Paalitsad vaheajal Laitse poole ka satuvad?! :)

  ReplyDelete
 3. haha, ma ei tea, võtsin eesmärgiks ennast kokku võtta lõpuks, vaatan iga päev pilte ja asju, et ennast veel rohkem motiveerida. ja kui natuke tulemusi ka näha on, sisi motivatsioon tuleb iseenesest :D aga see ainuke asi ka, mille suhtes ma motiveeritud olen :D aga kommid jaa.. ma olen vahel nagu väike laps selles suhtes.. kommi vahel luban ikka endale :D

  ja ma ei teaaa kas me satume laitse... me peaks üldse kõik kuskil koos arutada seda asja, sest võiks ikka vaheajal mingi kokkusaamise teha :)

  ReplyDelete