THURSDAY THOUGHTS

Thursday, December 12, 2013
Olenemata sellest kui väga ma seda jõulu- ja pühadeaega armastan, siis suve igatsus tuleb ikkagi iga talv peale. Või siis pigem just selliste ilmadega nagu täna... Lumi on juba jälle sulanud ja õues on koledalt sügisene, hall ja tuuline. Kõige nõmedam üllatus üldse, mida ühel hommikul kodust välja astudes võib kohata. Lisaks olen ma ilmast nii mõjutatav, et kui ilm on kole, siis on ka tuju kole. Ilusad ilmad annavad ikka palju rohkem positiivsust ja energiat. Juba praegu kujutan ma ette neid mõnusalt kuumi suvepäevi, kus hommikust õhtuni rannas saab vedeleda ja õhtuks on see kuumus nii ära väsitanud, et sa lihtsalt vajud voodisse. Või siis hoopis jahutad end külma duššiga, sätid ennast korda ja lähed kuhugi mõnusale suvepeole või üritusele. Ja veel üks suurimaid plusse on see, et sa saad vabalt õues jooksmas ja trenni tegemas käia. Ei pea muretsema kui paksult ennast riidesse panna, et ikka haigeks ei jääks. Põhiliselt tunnengi ma praegu just sellest kõige enam puudust. Kuigi samas ei saa Kuremaal suviti jõusaalis käia, agaaa kui mõelda sellele, et järgmine suvi peaks juba endale oma elamiskohta muretsema hakkama, siis ehk muutub seegi. Oh, kui väga ma ootan!
♡ reisid / tantsimised / jalgrattasõidud / piibutamised / ilusad õhtud / aeg on parimaga 

In other news - käisin teisipäeval lõpuks arsti juures ära ja tuli välja, et mul on ikkagi luumurd. Esimest korda elus. Kipsi ma iseenesest ei saanud, sest luu on ainult varba otsast katki ja pidi nüüd 3 nädalaga ära paranema, aga see on jube tüütu ja valus. Kõige kõige rohkem kahju on mul muidugi sellest, et ma ei saa see aeg korralikult trenni teha, aga õnneks midagi olen ikkagi suutnud välja mõelda. Eks näis kuidas homme jõmmis läheb, aga ma usun, et midagi hullu ei tohiks olla, sest kätt, selga, kõhtu peaks ikka mingil määral teha saama. Mina igatahes ei jõua äragi oodata, et selle kauni ukse jälle avada saaks ja anda endast kõik, mis vähegi on.

No comments:

Post a Comment