Favorite piece of clothing atm

Wednesday, January 22, 2014


Selle pika blogimispausi käigus unustasin teile enne näidata ühte oma kõige lemmikumat jõulukingitust! Sain selle Marko vanematelt ja ma olin nii üllatanud ning samas super super õnnelik, sest see näeb juba lihtsalt kapis seistes ka armas välja. Kuna praegu on mul enam-vähem enamus aja päevast nii külm olla, siis ma alati mõtlen, et võtaks endale selle mõnusa pusa kaissu, aga praegu on ta veel liiga ilus. Peab ilusti hoidma! :D
Selle iluduse juures on veel hea ka see, et seda saab kanda nii sporti tehes ja samas ma usun, et suveõhtutel saab seda ka lihtsama outfiti juures ära kasutada. Plus ei saa ma mainimata jätta, et spordiriideid ei ole reaalselt mitte kunagi liiga palju ja neid endale juurde saada on alati omaette rõõm.

Igatahes olen ma selle üle väga õnnelik ja tänulik! :)

No comments:

Post a Comment