I LOVE TO EAT

Tuesday, February 04, 2014

Iga päevaga veendun üha rohkem selles, et üks olulisemaid asju mu päevas on toit. Ma armastan süüa head toitu ja seda tõsiselt nautida. Enamasti mööduvad mu viimased tunnid kooli mõeldes sellest, et saaks juba koju sööma (koolis ma söömas ei käi) ja kui see hetk lõpuks kätte tuleb, siis see on niiiii hea. Ma olen tähele pannud, et imelikul kombel olen ma viimasel ajal reaalselt palju rohkem sööma hakanud. Mul ei saa enam kõht nii ruttu täis ja isegi kui saab, siis varsti tunnen, et jälle tühi. Ma väga loodan, et see tuleneb sellest, et kõik mu päevad on nii rabelemist täis :D .
Viimasel ajal olen ma endale nii palju uusi retsepte ka varunud, et ma kibelen neid kõiki järjest proovima hakata. Täna katsetasingi ühte pasta retsepti ja oii küll see oli hea. Meil on nüüd kodus selline tore kord ka, et me ostame ise Liinaga koju süüa ja igaks nädalaks on menüü valmis mõeldud. Tänagi käisime jälle toidushopingul ja see on nii lõbus. Ja lisaks see kokkamine, kui sa tead, et sa teed midagi head ja mitte mingit rämpsu kiirtoitu. Love it!

Nüüd läks mul kogu selle jutu peale muidugi kõht tühjaks, aga saangi nüüd uinuda mõttega, et homme hommikul ootab ees hõrgutav hommikusöök! :)

No comments:

Post a Comment