Meet my precious - MK

Sunday, February 02, 2014

Neljapäeval jõudis lõpuks minuni mu hiline jõulukink, mille ma ise välja valisin, aga kinkijaks oli mu armas poiss. See pole küll päris originaal, aga minu jaoks praegu vägagi sobiv. Kunagi loodan ikka ise nii palju teenima hakata, et ennast nende õigete ja väga kallite mudelitega hellitada saaks, sest minu arust on tuntud moebrändide käekotid kõik nii ilusad! Ja üks kaunis kott on parim aksessuaar outfiti juures. Lisaks pole ilusaid käekotte (ja kontsakingi) garderoobis mitte kunagi liiga palju.
Selle koti juures meeldib mulle eriti see materjal, millest see tehtud on, sest kuna tegemist pole mingi odava kuntsnahaga, siis ei tohiks see nii kiiresti kuluma ka hakata. Ja teine hea omadus on muidugi see, et see hoiab nii hästi vormi! Isegi täiesti tühjana seisab see nii ilusti ja näeb jumalik välja. + mahutab ikka korralikult asju enda sisse :) . Michael Kors on üldse üks mu kõige lemmikumatest brändidest ja ma leian ennast päris tihti tema loomingut imetlemast. Tema igasuguseid erinevaid tüüpe käekellu leidub Tumblris ikka metsikus koguses. Aga I don't mind, sest need on tõesti nii ilusad ja kui mul endal üks selline käe peal ilutses, siis ma pildistaks ka seda ikka hoolega.

Igatahes olen ma selle kaunitariga nii rahul ja hoian seda nüüd nagu oma silmatera. Auväärt esimene koht hetkel mu garderoobis.

No comments:

Post a Comment