Leighton Meester For Nelly

Saturday, March 08, 2014

Sattusin ühel päeval juhuslikult Nelly.com jalanõusid otsima ning nägin sellist toredat üllatust nagu seda oli Leighton Meester'i kollektsioon. Ma jumaladan Leightoni't ja nähes kõike seda ilu seal leheküljel veendusin ma veel rohkem, et ta on ikka tõest imetlusväärne. Kuna ma olen jälle oma Gossip Girli'i lainel, siis on paratamatu, et ma lähen kohe nii elevile, kui ma kedagi nendest näitlejatest kuskil näen. Ja eriti Leightoni't muidugi, sest nagu Blair... The queen of the queens!
Sellest kollektsioonist meeldivad mulle kõige rohkem Little White One, Attitude ja All Black. Iseenesest on disaini poolest kõik üsna lihtne, kuid samas mõjub ikka väga hästi ja kõik näeb classy ja šikk välja.

Soovitan tsekata! Leigton Meester For Nelly . Such an amazing woman!

No comments:

Post a Comment