WEEKEND

Sunday, March 09, 2014
Nädalavahetus möödus väga hästi. Reedene päev oli ärevust täis ning õhtu ja öö oma parimate sõpradega oli võrratu. Ma armastan seda, et me reaalselt näeme üksteist aastas paar korda, aga ikkagi on alati kõik nii armas ja hea. Aga ilmselt see ongi see, mida sõprus tähendab. Igal juhul oli tõesti hea meel neid näha ja ma loodan, et järgmine kord pole enam nii kaugel. Õnnetu pool sellel kohtumisel oli muidugi hommik, mil me kell 7 ärkama pidime ja juba hüvasti jätma. Hiljem enam tagasi magama minema ka ei hakanud ning mõtlesin hoopis millega terve päev tegeleda. Mõtted viisid nii kaugele, et sõitsime Liinaga Tartu ja tegime ühe shopingu. Naistepäeva allahindluseid ikka mõnusalt nautida, kuid korralikult ära sai ka väsitud. Siiski läksime veel õhtul Tabivere naistepäeva peole ning kuna mu ema ei saanud oma töökohustuste tõttu enne peo lõppu lahkuda, siis jõudsime koju alles kell 4 hommikul. Olin muidugi kurb kui ma täna juba kell 10 üleval olin, aga lohutan end mõttega, et vaheaeg on ukse ees! :)

kleit - H&M / kaelaehe - Vero Moda 

No comments:

Post a Comment