So damn ready for tomorrow!

Wednesday, April 16, 2014
Eelmise nädal ärevus ja elujõud on minu kehast täielikult lahkunud. Kuigi see sünnipäeva-aeg möödus ülimalt rõõmsalt, siis kogu see uus nädal on olnud füüsiliselt väga raske. Sellist und, nagu mul iga hommik olnud on, tundsin ma viimati talvel, kui oli veel pime aeg. Nüüd päikeseliste ilmadega ennast nii surmväsinuna tunda terve päev on ikka väga halb. Õnneks pole sellest olenevalt ükski trenn vahele jäänud ning selle koha pealt peaks nädal ainult positiivne olema. Juba praegugi unistan sellest ilusast nädalavahetusest ja sellest, kuidas saab normaalselt õue trenni tegema minna, ilma et peaks ennast kubujussiks riietuma. Ja kõige enam ootan ma seda pikka nädalavahetust, mis kohe kätte jõuab, seetõttu, et ma lõpuks saan jälle üle 2 nädala Kuremaad külastada. Tunnen selles osas isegi veidi ärevust, sest ma olen nii kaua oodanud seda nädalavahetust, mil ei pea enam üksi magama hihi. Ja fakt, et ma juba homme päeval jõuan sinna imelisse paika, teeb asja veelgi paremaks! Ma väga loodan, et see väikene puhkus suudab nüüd süstida seda energiat, et järgnev ehk viimane nädal ka koolis üle elada. Õppima peab juba praegu tegelikult meeletult, sest nii paljud asjad on peast täiesti pühitud.. Aga ma usun, et kui minusse see energia tagasi jõuab, siis olen ma 100% valmis keskenduma ja õppimisele pühenduma. Tõesti hea on mõelda, et varsti ongi kõik läbi!
Nautige ilusat kevadet! :)

No comments:

Post a Comment