Victoria's Secret is finally here!

Thursday, April 24, 2014
Täna on olnud üks üllatavalt ideaalne päev. Lisaks sellele, et matemaatika proovieksam oli oodatust palju kergem, sain ma hommikul kõne, et mulle on saabunud pakk ning kuna olin ise juba koolis, siis toodi see mulle sinna ära. Kahtlesin küll, et mis seal sees võib olla, sest ootan veel ühte pakki juba mõnda aega ja arvasin, et Ameerikast peaks kohaletoimetamine ikka kauem aega võtma. Aga minu rõõmuks oli see siiski VS'i pakk ning sain oma uued bikiinid ja kehakoorija kätte! Lisaks sain tasuta kaasa rannakoti, mis mulle ka nii meelib. Hetkel olen nende asjadega väga rahul ja tahaks juba kanda/proovida kõike. Nüüd on veel mõned asjad mu listist puudu, et täielikult rannahooajaks valmis olla. I'll see you on the beach!

No comments:

Post a Comment