VS

Monday, April 07, 2014

Tegin täna oma esimese tellimuse Victoria's Secret'i lehelt ja ma olen juba praegu nii õnnelik ja ärevil. Sain selle kingitusena oma maailma parimalt poisilt! Sada tänusõna veel sulle! :) Oii, kuidas ma juba ootan seda pakkki :))
VS kuulub ilmselt vist iga tüdruku lemmikute brändide hulka ja mina olen üks neist, kes lihtsalt jumaldab nende tooteid ja üldse kõike, mis nende lehel pakutakse. Ma olen sealt vist kõik võimalikud kohad läbi vaadanud ja mu wishlist on metsikult pikk.. Aga a girl can dream, right? Hea on muidugi see, et nüüd on ka Eestist päris mitmest kohast võimalik nende tooteid osta ning tulevikus plaanin seda varianti ilmselt rohkem kasutama hakata. Ja kui oma esimesed asjad kätte saan, siis oskan juba täpsemalt nendest rääkida :) .

No comments:

Post a Comment