Fun weekend!

Monday, May 12, 2014
Nädalavahetus oli üle pika aja erinev tavalisest. Nimelt reedel sõitsime Liinaga Tartusse ja tegime Enna juures väikese soolaleivaka ehk siis kokkasime head tervislikku toitu ja vaatasime filmi. Nii hea ja lõbus oli üle mitme kuu jälle koos olla ja nüüd, kui Ennal juba oma elamine olemas on, siis loodetavasti saab neid kokkusaamisi ikka rohkem olema. Anywho, hommikul sättisin ennast juba Tallinnasse minekuks valmis ning kella neljaks oligi kohal selles toredas kohas, kuhu juba kangesti elama tahaks minna.. Veetsin paar toredat tundi poodides chillides ja üksi lõunat süües, mis oli väga kummaline. Seega olin ma rõõmus, kui sain lõpuks teistele rongivastu minna. Õhtu/öö möödus Karoliina sünnipäeva tähistades, mis oli osaliselt väga lõbus ja seda tänu meie seltskonnale. Nii toredat inimesed kõik! :) Järgmine päev veetsime veel kõik Karoliina juures aega, nautisime Vapiano't ja jõudsime ka õnnelikult rongi peale. Õnneks ei olnudki see sõit nii surmav, sest nalja sai meil päris kõvasti. Igal juhul olid ainult väga positiivsed meeleolud sellest üritusest kaasa võtta. Kuid sellega veel minu reisimised ei lõppenud, sest olin otsustanud pühapäevaks ka Kuremaale minna. Üks väga õige otsus igal juhul! Õhtu oli super hea, sest väsimus oli nii korralik ja kui me Markoga lõpuks oma viimasest jõusaali trennist tulime, siis oli voodisse pikali viskamine üks maailma parimaid tundeid. Üldse meenutan ikka veel kogu seda nädalavahetust suurima rahuloluga ja minu mälestustepagas täienes nii palju ilusaga. Suur tänu armsad sõbrad ja veel suurem tänu mu kallis Marko! 

Täna pidin oma armsaga juba vara hüvasti jätma, et ikka saaks seda matemaatikat õppida. Väsimus on mul terve päev olnud väga korralik, kuid palju asju on õnneks tehtud saadud ning mul tõesti isegi oli täna aega, et nautida Gossip Girli. Ma olin seda ikka nii igatsenud ja ma endiselt ei suuda mõista, kuidas mõni seriaal suudab minus omamoodi tundeid tekitada. Täna ma tundsin kohe erilist nostalgiat, mis oli samas nii rahustav ja hea. Maybe I'm weird, aga mu armastus Gossip Girli vastu oli lihtsalt niivõrd suur!

KAHJUKS ei võtnud ma kaamerat endaga oma nädalavahetusse kaasa ja kõik jäi piltidele jäädvustamata, kuid oluline on, et minus on need pildid olemas :) .

Happy new week you all! 

No comments:

Post a Comment