The Body Shop - Early Harvest Raspberry Body Lotion

Thursday, May 15, 2014

Mõni aeg tagasi sain endale selle mõnusa kehakreemi. Juba ammu olin endale igatsenud kvaliteetset ja tõesti toimivat kehakreemi ning nüüd võin käsi südamel öelda, et see on mul olemas. Olen seda viimasel ajal ikka jubedalt palju kasutanud, aga ilmselt seda "tänu" sellele, et ilmad olid nii külmad ja seetõttu nahk ka kuivem.

Kreemi kohta võiksin öelda veel seda, et tal on suurepärane lõhn! Mu õde on öelnud, et see meenutab talle suhkruvatti, ja võib olla mõne inimese jaoks on see tõesti liiga magus, aga mulle nii meeldib. Vaarikad kuuluvad üldse mu lemmikmarjade hulka ja nende lõhna enda kehal tunda on nii jumalik. Lisaks meeldib mulle see, et peale kreemitamist ei jää käed kunagi õliseks, nagu mõndade kreemidega juhtuda võib. Kogu kreem imendub ilusti naha sisse ning jäta naha mõnusalt pehmeks. Lõhnal on ka päris pikk püsivusaeg, nii et näiteks hommikul käsi kreemitades tunnen terve päev enda juures vaarikate lõhna.

Ühesõnaga, julgen soovitada seda toodet kõigile, kes tunnevad vajadust usaldusväärse kehakreemi järele ning naudivad suviste magusate marjade lõhna! :)

No comments:

Post a Comment