Summertime happiness!

Wednesday, June 04, 2014
Saabusin esmaspäeva hommikul taas Kuremaale ning aeg on siin läinud sama imeliselt nagu alati. Trennitamine on uue kavaga käima läinud ning esmaspäevasest trennist olid mul lihased isegi valusad (!). Minu jaoks ülim tunne, sest tunnen seda nüüd juba väga väga harva. Eile kaasasin ka Marko endaga HIIT'i tegema ja peab ütlema, et ma olin osanud üsna killeri kava kokku panna. Plaanitud 5 repist tegime ära 3, aga jätkame trenniga ja järgmine nädal juba rohkem. Lisaks heale enesetundele trennist oleme ära vaadanud mitu filmi ja lihtsalt koos toredalt aega veetnud. Eile vaatasime tegelikult multikat "Frozen" ja nüüdsest võin ka enda kiidusõnad selle juurde lisada. Armas ja ilus nagu ikka enamus multikaid on. Kuid oma tegemistega edasi liikudes, saime täna ka uuesti randa minna. Ilm oli tõesti kuum, kuid millegipärast ei olnud mul erilist ranna-tuju ning seetõttu ei osanud ma seda ka nautida. Aga oma meeletu palavusedoosi sain ma kätte ja tuppa jõudes oli ikka paha paha olla. Õnneks sain oma värskusetunde peale dušši ja lõunasööki tagasi ning plaan pildistama minna võis jõustuda. Tee viis meid muidugi kõige originaalsemasse kohta ehk veski juurde, aga mis seal salata, seal ju on ilus!

Tegelesin kena tunnikese nende piltide töötlemisega ja vaatamisega, kuid nüüd on nad teie ees, enjoy!No comments:

Post a Comment