Illuminated by Hurts

Sunday, July 13, 2014Nagu juba eelmises postituses mainisin, siis üleeilne Hurtsi kontsert oli tõeliselt võimas. Saime Liinaga sellisele kohale, et minu ees oli ainult 4 inimest, nii et me nägime neid ilusaid mehi ikka pääris lähedalt :D . Ülihea oli tunda, kuidas kohe esimesest sekundist hakkas kogu rahvas kaasa elama. Polnud ühtegi lugu, kus publik täiega kaasa poleks elanud ja laulnud, mida oli niii hea kuulda ja näha. Olenemata sellest, et mu jalad lõid juba algusest peale tuld, hüppasin ja kargasin ma täiega kaasa, sest nii võimatu oli lihtsalt seista seal. Nii palju oli neid kohti ka, kus Theo mikrofoni rahvasse pani ja kõik lihtsalt laulsid nii kõvasti. Ja üks kõige paremaid asju selle kontserti juures oligi see, et nii hästi oli Theo näost näha, kuidas ta ise täiega naudib seda ja et ta on nii õnnelik seal. Mul on nii hea meel, et väike Eesti publik suudab nii hästi kaasa elada ja enda poolt kontserti veel paremaks teha.
Muidugi sai see aeg jälle nii märkamatult kiiresti otsa ja kui tulid sõnad, et "This is our last song", siis ma vaatasin üllatunult Liina poole ja ikkagi ei suutnud seda uskuda. Lisalugu oli ka muidugi nii südamlik, et mul tulid pisarad silma. Kahju ikka, et nende kuulsustega kuidagi muud moodi koos olla ei saa, kui kontsertitel, sest nüüd peab jälle nii kaua ootama. Ma loodan, et vähemalt tuleb varsti nende kolmas album välja ja siis saab jälle uut head muusikat.
Igatahes jääb see õhtu mul ilmselt vägaa pikaks ajaks meelde ja nüüd ma tahan ikka veel ja veel neid kontserte. Hea on, et tänapäeval saab Youtube'st neid möödunud ürituste videosid vaadata ja jälle läbi elada neid tundeid. Väga mõnus tunne ikka :) .
Tegelikult on nende juures lisaks heale muusikale suur pluss ka nende stiil, sest mulle nii meeldib see. Ülikonnas mehed on ikka hoopis midagi muud kui lihtsalt viimase moehiti selga visanud noored. Briti aksenti ka unustada ei saa, aga ma lõpetan selle postituse enne, kui see liiga imelikuks läheb :D .

No comments:

Post a Comment