Happy days off

Wednesday, September 17, 2014
Täna on käimas juba kolmas vaba päev töölt ja ma nii väga naudin seda nädalat. Üks super asi selle graafiku alusel tööl käimisel ja 12tunnistel tööpäevadel - igal teisel nädalal on ainult 2 tööpäeva ehk ma saan lihtsalt puhata! :) Ma nii armastan neid päevi, sest tööpäevadel on igasugune muu tegevus minu jaoks välistatud. Seega võtsingi eile hommikul juba plaaniks, et käin üle mitme kuu kinos ka ära. Enne veel mõnus jooks ja trenn selles ilusas ilmas ja siis tuligi juba Cätlin külla, et üheskoos linna sõita. Jõudsime kinno täpselt nii, et "Let's play cops" oli 10min pärast algamas ja kuna "Lucy" oli juba väljamüüdud siis kiirustasimegi sellele seansile. Film oli hea ja kohati tõesti naljakas, aga kuna miski pole veel suutnud ületada "Grown Ups 2"te, siis on see minu jaoks siiani parim (uuem) komöödia. Aga kinoskäik oli ikkagi väga nauditav ja õhtu oli väga mõnus. Avastasin veel pärast Virus istudes, et õhtune aeg kaubanduskeskustes on kuidagi nii hea ja rahustav. See vaikus ja inimeste vähesus pani end seal kuidagi hoopis teistmoodi tundma, kui tavaliselt, mil päeval rahvamassidest läbi jalutad, et ruttu kuhugi kohale jõuda. Ei tea miks, aga mulle millegipärast meeldis see tunne.

Pildid said väga udused ja ma ei tea, mida ma seal maas nägin, aga mingi ettekujutuse saate vast ikka.No comments:

Post a Comment