THE I LOVE THIS COLOR NAIL POLISH

Thursday, September 25, 2014
Tallinnasse kolides ei võtnud ma kodust mitte ühtegi küünelakki kaasa ja kuna mul ikka veel pole olnud aega kodu külastada (üsna masendav mõelda), siis tuli suures hädas lihtsalt endale küünelakk muretseda. Ülesanne osutus isegi ootamatust raskeks, sest me ei leidnudki kesklinnast mingisugust poodi, kust normaalse hinnaga küünelakki võiks leida. Nii et suund oli jälle Kristiinesse (tõesti thank god, et see keskus siin olemas on + kodule nii lähedal, sest seal on tõesti kõik vajalikud poed olemas), kus ma teadsin, et on Seppälä ja seal lihtsalt PEAB küünelakke olema. Õnneks oli ka, mitte just kõige parem valik, aga vähemalt selline armas värv oli olemas ja sügisesse sobib täitsa hästi. Nüüd ma vist käingi terve sügise oranžide küüntega, sest ma olen oma peas juba nii palju asju endale ära ostnud, et jälle uue küünelaki jaoks ilmselgelt raha ei jää :D .
No comments:

Post a Comment