Finally some time off

Thursday, October 23, 2014
Ma olen lõpuks jõudnud koju, Jõgevale. Reede-esmaspäev olin kõik päevad tööl ja teisipäeval juba vara hommikul rongi peal. Ilm polnud küll kiita, aga ma samas nautisin seda, et oli hall ja üsna vihmane päev. Tuju oli sellegipoolest väga hea ja ma olen nii nii õnnelik, et ma lõpuks oma vanemaid nägin <3. Teisipäeva õhtu oli nii-nii mõnus ja mul tõesti vedas, et isa ei olnud jõudnud veel Soome ära minna. Istusime kolmekesi laua taga, sõime pitsat ja jõime shampust ja nii paljud jutud said räägitud. Tõesti hea tunne :)
Täna olengi terve päev siin üksi chillinud, kuna vanemad mõlemad tööl jälle. Samas on hea, et olen saanud omaette olla ja oma asjad ära teha. Kuum kakao, isetehtud kaeraküpsised ja teki all vedelemine ongi täpselt see, mida ma siin teha plaanisin, nii et ma olen väga rahul! Üks suur suur puhkus on siin olemine olnud, aga süda ihkab juba Tallinna ja oma kalli juurde. Õnneks homme on vähemalt ema kodus ja saame päevakese koos veeta ning õhtul sõidangi tagasi Tallinnasse, et nädalavahetusel ka veel midagi eriti head ära teha.

Jagan teiega mõnusat muusikat ka, mida selliste hubaste sügisõhtutega eriti hea kuulata on! :)
No comments:

Post a Comment