4 woman crushes

Saturday, November 29, 2014
1. Nicole Scherzinger

Can I just say... AHHHHH, THIS WOMAN! Juba Pussycat Dolls'i ajast on Nicole mul südames olnud ja viimastel aastatel on tema muusika aina paremaks läinud. Praegusel hetkel ongi minu lemmikuteks just tema uued lood Big Fat Lie albumilt. Lihtsalt kuulaks ja kuulaks.. Lisaks on see naine nii uskumatult ilus, et iga kord, kui mingi muusikavideo välja tuleb, vaatan vähemalt 5 korda selle läbi ja lihtsalt imetlen :D . Tema stiil on nii täpselt my cup of tea ja seetõttu tuleb temalt väga palju inspiratsiooni. Mulle on temast tõsiselt siira ja hea inimese mulje jäänud ja kui mul oleks elus võimalik kohtuda mõne kuulsusega, oleks tema kindlasti top listis. Lihtsalt vaadake seda videot! Breathtaking..2. Beyoncé

Queen B.. that should say everyting. Ma ei tea, kui sa oled naine ja sa pole temast vaimustuses, siis
mis sul viga on :D :D Naine, kes võib kõike teha ja see näeb ikka cool välja. Nagu näiteks see viimane video ja lugu koos sellega. Oleks seda teinud mõni suvaline tegelane, poleks asi pooltki nii lahe. Aga see.. repeat! 3. Sendi Skopljak

Minu #1 fitspo. Mulle nii meeldib jälgida, kuidas teised naised trenni teevad ja eriti sellised ilusad ja stiilsed inimesed, keda tuhanded inimesed iga päev jälgivad. Sendi avastasin ma vist kuskil aasta alguses ja olen sellest ajast saadik tema blogi põhikülastajaid ilmselt. Jälle tohutu inspiratsiooniallikas.

4. Blake Lively

Minu Serena! Endiselt leian end aeg-ajalt vanu "Gossip Girl'i" osi vaatamast, sest nendest ei saa kunagi küllalt. Mul oli siiralt kahju, kui see sari otsa sai, sest ma teadsin, et nüüd enam ei saagi oma lemmiktegelasi ja -näitlejaid iga nädal näha. Õnneks on nüüd Blake'l välja tulemas üks uus film, mille kindlasti ära kavatsen vaadata. Tema on jälle see naine, kes lihtsalt paistab nii armas ja soe inimene olevat. Lisaks ei saa ma ever üle faktist, et nad on Ryan Reynolds'ga nii super paar! Ma kujutan ette kui ilus ja armas laps neil varsti sünnib, congrats! :)


No comments:

Post a Comment