Christmast wishlist '14

Sunday, November 30, 2014

1. See Ed Westwicki disainitud pusa on lihtsalt liiga cool, et seda endale mitte tahta. Kuna ma olen tõesti üks suurimaid "Gossip Girli" fänne, siis sellist pusa kannaks ma auga. Hea ju mõelda ka, et osa tulu saadud rahast läheb annetamiseks, nii et ideaalne kingitus just jõuludeks. Selle ülivinge pusa leiab siit: https://represent.com/ed

2. Workoutlog trennipäevik hüüab mu nime juba pikemat aega, aga siiani pole raatsinud seda endale tellida. On küll natuke palju mingi päeviku eest, aga no ausalt, ma pole mitte kuskil sama lahedat leidnud.. Vaadake ise: http://www.fitnessguru.com/ee/workout-log-pink

3. Jah, ma olen jõudnud oma elus nii kaugele, et mul lihtsalt ei jää enam aega, et oma küünte eest hoolitseda nii palju, nagu ma tahaks. Ma olin kunagi ülirahul oma küüntega, sest need olid tõesti ilusad ja enamasti just tänud sellele, et mul oli endal võimalust neile rohkem tähelepanu pöörata. Nüüd ihkan endale üha enam geelküüsi, et ei peaks häbis ringi käima selliste küüntega, millel juba pool värvi maha kulunud on :D . Ja no tegelikult need on ju nii ilusad ka!

4. Minu meigikotis võiks huulepulki ja -läikeid olla palju-palju rohkem, sest ma nii armastan neid! Viimasel ajal olen rohkem puudust tundma hakanud sellisest baby pink, nude, peach toonidest. Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss oleks veel eriti magus kingitus. + neil on päris heas valikus värvitoone: http://www.feelunique.com/p/Kardashian-Beauty-Honey-Stick-Lip-Gloss-3-5ml

5. Oeh, need ilusad suured kõrvaklapid! Ammu olen plaaninud osta endale ühed suuremad klapid, millega oleks mugav ringi käia, sest neid väikeseid earbuds-tüüpi kõrvaklappe on niiii halb endale kõrva lükata. Ma iga kord kardan oma kõrvade pärast :D . Lisaks oleks nendega ülihea trennis käia, sest need ei kukuks kogu aeg kõrvast välja.. Konkreetsed Philips Citiscape Frames klapid jäid silma mitmete Eesti moeblogijate lehtedelt. Nüüd ma ikka unistan ja unistan nendest ilusatest valgetest: http://www.philips.ee/c/korvaklapid/290344/cat/#/citiscape

6. Uue objektiivi ostmise mõte tekkis tegelikult alles eile, kui mulle tuli emaili peale Photopointi uudiskiri, kus nägin, et neil on täna Punane Pühapäev, kus kõik tooted on vähemalt -20%. Olen endale nüüd ideaalse obje välja valinud ja isegi ostukorvi lisanud.. Aga ikka ei julge veel osta :D . Eks mul on veel tänane õhtu aega mõelda, kui soovin veidi soodsamat hinda :) . https://www.photopoint.ee/objektiivid/5551-nikkor-af-s-50mm-f-1-4-g-objektiiv

No comments:

Post a Comment