The warmest knitwear

Wednesday, November 05, 2014

Juba oma paar kuud tagasi (aeg ikka lendab!!!!) ostsin endale Zarast ühe mega mega mõnusa kampsuni. See on ausalt mu kõige soojem riietusese kapis ja isegi nende vahepealsete krõbedate ilmadega ei hakanud mul õues külm. Samas peab seda kandes ettevaatlik ka olema, et liiga palju ei rabeleks ja kiirustaks, sest muidu hakkab väääga palav :D . Aga mulle ta ikkagi meeldib ja ma loodan, et leian lähiajal võimaluse päeva"valges" ka mõned outfiti postitused ära teha. Ajasingi endale juba selle kampsuni kandmise tuju peale, aga õnnneks meil on nüüd kodus kamin ja ei pea mõtlema, kuidas ennast võimalikult väheste asjadega võimalukult soojalt riidesse panna :D . Seega, ma naudin täiega seda soojust ja varsti saabuvad magusat und, sest homme viimane nädala tööpäev! :)

No comments:

Post a Comment