Looking for that Christmas spirit

Saturday, December 13, 2014

Iga aasta olen alati juba novembris suures jõulumeeleolus, aga see aasta ei taha see õige tunne kohe üldse peale tulla. Muidugi mängib siin suurt rolli see neetud sügisene ilm, mis on minu meelest juba terve igaviku kestnud. Täna jõudsin siis lõpuks poodi, et midagi jõululikku enda korterisse üles panna, lootuses, et ehk nüüd tuleb see spirit ka minu sisse. Super hea oli veel see, et saime seda väikest jõulushopingut koos Liinaga teha. Mul on alati nii hea meel, kui me kokku saame, sest kiirete elutempode tõttu on meil mõlemal üha raskem leida aega, et koos midagi lõbusat teha. Iga kord ma jälle mõtlen, et küll ma olen õnnelik, et mul kaksikõde on. Enam ei jaksagi oodata, millal lõpuks päris koju saab minna ja kogu oma perega neid armsaid pühasid tähistada! Igal juhul olen oma tänase päeva väga hästi ära sisustanud, sest istudes siin oma hubases teises kodus mõtlen, et elu on ikka ilus ja hetkel möödub kõik nii hästi. Sain esimese jõulukingi ka juba pakitud ning ma usun, et varsti-varsti saan ma selle õige tunde ka kätte ja kõik on veel ilusam :) .

Much love to you! 

No comments:

Post a Comment