This Christmas

Friday, December 26, 2014

Minu selleaastased jõulud olid tõesti imelised! Nii hea oli vaadata, kui kõik olid lõpuks kohale jõudnud ehk siis peaaegu kõik pere lapsed koos kaaslastega. Need oli ühtlasi esimesed jõulud, mis Marko minu perekonnaga veetis ja ma olin nii nii õnnelik. Meie toreda jõuluõhtu sisustasid head toidud, joogid, kingitused ja mängud, mida kõik koos mängisime. Naerda sai korralikult ja öösel sai väga hea tundega magama minna. Kahju oli vaid sellest, et me juba täna Tallinasse tagasi pidime tulema Liina ja Eduardiga. See aeg läks liiga ruttu! Ma juba igatsen oma suurt perekonda ja ühtlasi loodan, et järgmine selline kokkusaamine tuleb ikka enne, kui uued jõulud. Loodan, et teil kõigil oli/on see jõuluaeg täis armastust ja rõõmu ning nautige oma pere seltsi nii kaua kui võimalik! Ilusaid pühi! :)

No comments:

Post a Comment