Fitnessguru workoutlog

Friday, January 16, 2015

Lõpuks on teie ees minu kallis treeningpäevik! Sain selle ka jõulukingiks Liinalt (tundub, et ma tõesti olin hea laps eelmine aasta :D) ja kohe, kui ma paki lahti tegin, olin nii elevil. Ma nii-nii väga tahtsin seda endale ning nüüd on mul lõpuks olemas korralik märkmik, mis mulle jõusaalis abiks on. Pakis oli veel Fitnessguru Onewhey proteiinibatoon, aga kuna ma lihtsalt ei suutnud seda nii kaua alles hoida, siis see pildi peale ei jõudnudki. Aga oi, kui maitsev see oli! Nende batoonide juures meeldib mulle just see kõige rohkem, et nad ei ole nii läägelt magusad nagu tavalised šokolaadid (Snickers jms), aga samas on ikkagi selline tunne nagu sööks šokolaadi. Väike (tegelikult ikka päris suur) soov on endale üks suur karp proteiinibatoone ära osta, et alati, kui magusaisu ründab, oleks hea vahepala võtta. Karp Questbare kõlab nagu unistus!

Minu vinge märkmiku leiate SIIT! Hetkel on küll roosa variant otsas, aga must on täitsa olemas :) .

No comments:

Post a Comment