Fruits all over

Tuesday, January 20, 2015

Minu hommikusöök paar päeva tagasi - yum!

Viimasel ajal on kõik asjad minu ümber mulle suve meenutama hakanud. Olenemata sellest, et jaanuari lõpuni on omajagu aega, on mul tunne, et kuu on iga hetk läbi. Ja keset talvehooaega on mul tekkinud nii suur suve tunne. Ilmselt on see lihtsalt tingitud sellest, et ma ei suuda seda ära oodata ja mõtlen sellest liiga tihti. Kuid hea on vähemalt näha, et maa on enam-vähem ilma lumeta... veel.

Tänane päev algas mul õnneks üsna vara ning hea on mõelda, et terve päev on veel ees. Kuigi tegelikult on vabadesse päevadesse ka juba rutiin tekkinud - hommikusöök, koristamine, jõusaal, jõuad koju peale viite ja oled ikka surmväsinud :D . Aga ehk jõuame täna õhtul veel kinno, sest ikkagi Kreisi Teisipäev! Have a good one! ;)

No comments:

Post a Comment