It's not a matter of IF I will reach my goal, but only WHEN

Saturday, January 31, 2015

LÕPUKS olen ma tagasi kodus, trennijärgne lõuna söödud ning mul on aeg tõsiselt puhata. Eilsest olid küll lihased igat pidi valusad, aga sellegipoolest sai täna hea jala- ja seljapäev tehtud. Ma armastan jõusaalis käimist, aga kurat, see röövib ikka tohutult aega. Kuigi täna polnudki õues veel täiesti pime, kui uksest välja astusime, mis tegi ikka rõõmsaks küll. Ma kujutan ette kuidas varsti on energiat ka palju rohkem tänu sellele, et õues aina valgemaks läheb ja ma ei suuda seda ära oodata!
Kevade saabumine on juba seetõttu nii ootamist väärt, et meie kallis jõusaal peaks päris valmis saama. Juttude järgi pidi palju uusi masinaid tulema, nii et ilmselt tuleb võimalusi veel rohkem juurde. Super, super, super!

Btw, 10 päeva pärast on CHEAT DAY! Peale jõule võtsime selle toitumise jälle rohkem käsile ja sellest ajast saadik pole väga endale midagi lubanud. Ainuke kord oligi 2. jaanuaril, kui puht juhuslikult peale pidu mäkki läksime. Ja siis teadsime kohe, et enne veebruari ei patusta. Kuna 10ndal saab minu algav põrgulik töönädal läbi, siis sai just see kuupäev valitud ja ausalt, ma ootan seda nagu sünnipäeva :D. Kõik toidud on juba peas välja mõeldud... Aga selleni peame tublisti vastu! Ja ilmselt tuleb see kuupäev üsna ruttu, sest nagu juba mainisin, on alates homsest mu tööväline elu põhimõtteliselt olematu. 2 vaba päeva küll on, aga kuna needki järjest pole, siis ma ilmselt väga puhata ei saagi. Aga I know I can make it!! :)

Teie aga nautige veel nädalavahetust!

2 comments:

 1. Anonymous1/2/15 00:33

  Millist jõusaali kasutate, mis hind on ?
  Miks sulle sportlandis ei meeldinud?

  ReplyDelete
 2. Telliskivi Koduklubi, meil on 19€ kuu
  Töö lihtsalt ei sobinud mulle :)

  ReplyDelete