No day goes by without my PB

Monday, January 26, 2015

Mul on tunne, et mul hakkab vaikselt peanut butteri sõltuvus tekkima.. Eelmine purk sai kahtlaselt kiirelt tühjaks, kuigi jah, väga suur osa sellest läks nende imeliste kikerherne blondies'te peale. Aga jah, tõsine fakt on see, et mitte ükski päev ei lähe mööda nii, et ma jälle selle purgi kallale ei lähe. Eriti ideaalne on veel, kui seda koos riisikoogi ja banaaniga süüa. Forever mu lemmik snäkk!

2 comments:

 1. Anonymous28/1/15 17:44

  Juhtusin kogemata su blogi lugema. Väga vahva oled ja jätka samas vaimus :).
  Mul tekkisid mõned küsimused.. mõtlesin, et kirjutan kõik ühe kohte, mitte ei hakka postitusi ülesse otsima..
  Mitme toalises Te tln's elate ja palju teil üür on?
  Mis harjutusi sa soovitaksid kodus teha, et lihased täitsa unarusse ei jääks?

  ReplyDelete
 2. Suur aitäh! :)
  Meil on ühetoaline ja 300 maksame.
  Hästi palju on nt Pinterestis selliseid workout rutiine, mida on väga hea kodus teha. Siin on minu väike valik, mis aja jooksul kogunenud: http://www.pinterest.com/liisumiisu/health-workout/ , aga võid ka ise midagi otsingusse panna. Loodan, et aitab!

  ReplyDelete