Cozy night alone

Friday, February 20, 2015
FBF to my Mallorca trip in August '14

Guess what?! Mul hakkas tänasest puhkus! 10 päeva lihtsalt aega puhata, olla, mõtteid ja energiat koguda. Ma olen nii õnnelik! Tänast õhtut naudin oma uue lemmiksarja "Being Mary Jane", banaani-peanut butteri snäkiga ja hetkel läheb mul juba kolmas tass rohelist teed. Kuna ma olen üle saja aasta meie Tallinna korteris üksi, siis pidin ikka suurt vaeva nägema, et tuba soojaks kütta, aga nüüd õnneks on soe, tuli praksub ahjus ja ma saan südamerahuga kaua üleval olla. Kõik tundub hetkel nii ülimalt hea :) Homme on plaanis ka paar uut vidinat üles pildistada, aga kuna päevakava on üldiselt tihe (jõusaal, tõenäoliselt sõbrannaga kokku saamine ja kell 4-5 stardime emaga Jõgeva poole), siis ilmselt ma postitust homme üles ei jõua panna. Aga ma tunnen, kuidas isegi blogida on kohe palju parem, kui tean, et lähipäevil mul suurt ajapuudust ei teki. Igatahes naudin ma nüüd seda üksikut õhtut siin edasi ja loodan, et nädalavahetus on teie kõigi jaoks suurepäraselt alanud! 

// Guess what?! I'm on my holiday from today to 2th of March! 10 days just for resting, thinking and hopefully getting more energy. I'm over the moon! Right now I'm gonna enjoy my evening with my new fav tv-show "Being Mary Jane", some banana-peanut butter snack and third cup of green tea. Since I've been alone in our Tallinn apartment for two days, I really struggeled to get the temperature up here.. But I did it and now everything is nice and warm, the fire is still burning in the fireplace and I can stay up late tonight without feeling quilty. Everything feels so nice right now :) . Tomorrow I'm gonna capture some new stuff I got but as my schedule is quite busy (gym, meeting up with my friend and around 4-5pm we'll start driving to Jõgeva with my mom) I think I won't be able to upload the post tomorrow. BUT I feel in my heart that it's so much easier to blog when I actually have a lot of time in my hands. Anyway, now I'm really gonna enjoy this lonely night here and I hope everyone has had a great start for the weekend. Love!

No comments:

Post a Comment