FEELING GOOD

Monday, February 16, 2015
Jõudsin natuke aega tagasi jõusaalist koju, koos super hea tujuga. Veetsin seal üle 2 tunni ja lihtsalt nii hea oli olla! Mina, minu muusika (vanad head hip-hop/räpi laulud töötavad kõige paremini) ja suur tahtejõud - killed it! Trenn sai tõesti hea ja juba jõusaalist lahkudes tundsin, kuidas mu jalad läbi on. Ja just selle tunde järgi ma läksingi, nii et tunne oli veelgi parem. Ma nii armastan jõusaalist käimist :)

/ I got home from the gym a while ago, with a super good mood. I spent 2 hours there and it just felt amazing! Me, my music (some good old hip-hop/rap songs work the best for me) and my willpower - we killed it! My workout went really well and I even felt that my legs are a bit sore when leaving the gym. But that's the feeling I was going for, so I felt even better. I love love lovee going to the gym! :)

No comments:

Post a Comment