Healthy snack bites

Friday, February 13, 2015Juba pikemat aega olen mõelnud, et prooviks mõnda uut ja huvitavat tervislikku retsepti katsetada. Mõned päevad tagasi leidsin Ise Tehtud. Hästi Tehtud blogist need imelised trühvlid ning nii need täna valmisidki (retsept SIIN). Kakao unustasin ma ikkagi poes ära, sest olin kiirustades telefoni koju unustanud.. Mõtlesin, et mis seal siis ikka, teen ilma. Aga järgmine kord (ja ma arvan, et see tuleb üsna varsti) üritan ma selle raudselt meeles hoida, sest minu trühvlite "segu" jäi üsna märg/vedel. Aga õnneks püsisid pallikesed ikkagi koos ja glasuurimisega ka probleeme ei tekkinud. Nüüd tuleb vaid oodata, millal õhtusöögi aeg kätte jõuab, et siis pärast maiustada :) .
Minu puhkepäevad saavadki tänasega läbi, aga sellegipoolest head nädalavahetust kõigile teile!

// I've been thinking about trying ou some new and interesting healthy recipes for a while now. I found THIS amazing one couple of days ago and decided to try them tonight. Unfortunately I forgot to buy cocoa powder so my truffle mix came out a little too wet but fortunately that didn't cause any big problems. Now we just have to wait for dinner time and after that - truffle time with my new favorite tv-show! 
My work-free days are ending after tonight but I wish a happy weekend to all of you! 


No comments:

Post a Comment