Welcome to my wardrobe - Nike Air Max

Saturday, February 28, 2015

Eile sõitsime kindla plaaniga linna, et lõpuks endale ühed tuusad Nike'd ära osta. Ma olin küll 100% kindel, et minu valikuks saab Air Max Thea, kuna mulle nii meeldib see mudel ja noh, hind natuke mõistlikum ka.. Aga need Air Max ST'd nägid nii badassid välja, et otsus langes siiski nende kasuks. Ja need olid ühtlasi ka ainukesed sellist tüüpi Air Maxid, mis Sportlandis olid.. Ääretult kurb, et Eestis valik nii kesine on. Aga vähemalt olen mina oma armsatega rahul ja igati valmis kevadisi teid vallutama. Ostsime Markole ka ühed ning kokku oli arve ikka päris krõbe, aga what the hell. Elu liiga lühike, et selle pärast muretseda haha :D .

// Yes, I finally bought myself my first ever Nike Air Max shoes. And we also bought one for Marko. We're so happy and ready to conquer the streets!

No comments:

Post a Comment