Snapshots from yesterday

Thursday, March 05, 2015

Olen enda jaoks avastanud, et vabadel päevadel vara üles ärkamine on nii mõnus. Kuna Marko läheb vara kooli ja äratus on juba pool 7, siis algab ka minu päev vara. Hea on mõelda, et kuhugi pole kiiret ja ma saan lihtsalt nautida kodus olemist. Eile sain juba kella kümneks suure koristamise tehtud, et ikka veel mõnusam oleks hommikusööki nautida sellisel vihmasel päeval nagu eilne oli.

Big breakfast - mu lemmik!

Enne 11 olin juba kodust lahkunud ning sõitsin Kristiinesse. Mulle ikka nii meeldib, et minu kõige lemmikum kaubanduskeskus mulle nii lähedal on. Soojemate ilmadega saab sinna kõndimisest üks hea jalutuskäik.


Tegelikult läksingi just neid saapaid ostma, aga proovides tundusid need ikkagi kuidagi liiga suured.. Aga see jope! Millegipärast on mulle sellises stiilis joped nii meeldima hakanud. Mõnusalt soojad ka.

Minu ostukorv täitus seekord nii heade asjadega. Need proteiinibatoonid on mu lemmikud! Kahjuks pole ma veel siiani leidnud kohta, kust neid karbiga osta saaks. Kui keegi juhuslikult peaks teadma, siis let me know! Jaa sellest kreeka jogurtist valmis muidugi minu üks teine lemmikutest vahepaladest ehk siis lihtsalt seesama jogurt püreestatud banaaniga. Mmmm!


Ja kuna mul läks ikkagi poest oodatust kauem aega, siis koju jõudes oli kõht juba uuesti tühjaks läinud. Sain oma trennieelse vahepala söödud (see väike "võileib" ei olnud mu ainuke söök, just sayin' :D) ja läksin jõusaali.


Need armsad jalanõud tulid ka minuga poest kaasa, sest saapaid ma ju ei ostnud. Ja tegelikult oli mul juba ammu kindel plaan, et suveks peab ühed valged tennised endale ostma. Positiivse üllatusena olid need juba New Yorkeris olemas ja vaid 9,95€ eest. Super!

No comments:

Post a Comment