Sports nutritions

Monday, March 09, 2015

Täna on olnud jälle üks nendest ideaalsetest päevadest, kus ma ärkan hea tujuga üles, olen energiat täis ja siiani on mu tuju ülimalt hea. Kuna mul on täna ainuke vaba päev ning siis jälle 4 tööl (see kuu üldse ca 200 töötundi, aga ma olen nüüd õnneks sellega juba leppinud ja ennast positiivsele lainele saanud), siis otsustasin jälle vara üles ärgata. Siinkohal oleks veel õige aeg mainida, et ma olin eile töölt koju tulles juba rõõmu täis, sest Marko tuli Kuremaalt tagasi ning kodus ootas palju head ja armsat :). Aga tänasesse tagasi tulles.. lahkusime kodust umbes samal ajal ning minu sihtkohaks taaskord Kristiine keskus, kust sain oma igasugused tellitud pakid kätte. Ja ega kogu see suur spordisöök just väikesesse karpi ei mahtunud, seega käisin ma väga suure kastiga mööda linna ringi, sest vaja oli veel korra Viru keskusest ka läbi hüpata. Aga ma sain endale nii palju häid ja vajalikke asju, et ennast üha rohkem motiveerida ja oma unistused endale lähemale tuua. Jaaa kuna üks nendest on kindlasti oma ideaalse keha üles ehitamine, siis sai jälle vajalikke asju tellitud. Ja tegelikult on ilma proteiinita jõusaalis ikka kõvasti raskem, sest lihased ei taastu piisavalt kiiresti ja jõudu jääb ka väheks. Aga nüüd - uus nädal ja anname endast parima! Ma olen väga põnevil just eriti selle BioTechUsa Mega Fat Burneri pärast, sest kiidusõnu olen palju kuulnud ning tahaks juba isegi selle mõju ja tulemusi näha :) . Meel on igatahes vägaaa hea ning kuna päike on ka ennast lõpuks nähtavale toonud, siis oleks õige aeg see esimene kevadine jooks õues ära teha, let's go! 

No comments:

Post a Comment