DINNER FOR ONE

Thursday, April 23, 2015
Tänane kiire õhtusöök, minu arust super hea - hakklihaga praetud tatar (eelnevalt keedetud muidugi :D)

Üle pika aja olen täna õhtul üksi kodus ja see on endiselt nii veider. Juba praegu mõtlen, et nii kurb on need 3 päeva üksi olla, mil Marko Kuremaal kodus on. Mõelda vaid, et alates 29. juunist peangi ma kogu aeg üksi olema. Oi, ma ei kujuta seda kohe üldse ette. Ma nii kardan tegelikult... Üldse hirm on päris suur selle järgmise "kooliaasta" ees, sest kõik saab nii teistmoodi olema ja ma pean kõigega üksi ise hakkama saama. Samas ma isegi ootan, et saaks juba ometi kooli, saaks midagi targemat tegema hakata ja ehk samm-sammult oma unistusi täitma hakata. Tuleviku jaoks on nii palju plaane ja ootusi ja kõik see on nii hirmutav, aga sisimas ma tunnen ja tean, et ma saan kõigega hakkama! :)

No comments:

Post a Comment