RUNNING - CHECK

Monday, April 27, 2015

Hei, armsad! Loodan, et teil kõigil on olnud imetore algus nädalale. Minul igatahes küll. Kuigi hommik algas tegelikult sellega, et magasime poolteist tundi sisse, kuna ma olin unustanud äratuse panna... Ja Marko pidi 20min valmis saama ja kooli jooksma. Ma ausalt ei tea, kuidas ma unustasin :D . Kuna äratus oli seetõttu väga kiire (ja mul oli tappev nälg üles tõustes), siis otsustasin, et teen täna varasema jõusaali. Hommikusöök sisse, asjad kokku ja minek. Pühendusin täna ainult jalgadele ja seetõttu sain ka natuke rutem valmis. Kokku tund aega ja kodus olin juba enne 12, nii mõnus! Peale lõunat, kui Marko koju jõudis, käisime ka selle nädala jooksul ära. Ma ausalt mõtlesin, et ma suren sinna.. Ei tea mitusada korda ma mõtlesin, et okei, kohe jään seisma ka. Aga õnneks suutsin ikkagi lõpuni pingutada. Nüüd on jälle mõnus olla ja isegi järgnevad 2 päeva tööl ei hirmuta mind, sest nädalavahetus on vabaaa, jee! :)

Have an amazing week, you guys!! xx

4 comments:

 1. mida musklit, come on! (y)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, ei ole üldse midagi nii väga, arenguruumi on :D

   Delete
 2. Anonymous28/4/15 13:35

  kus sa töötad?

  ReplyDelete