SHOE HEAVEN BY NELLY

Tuesday, April 07, 2015

Nelly shoe paradise

Ma isegi enam ei tea mitu korda ma oma blogis ära maininud olen kui väga mulle Nelly e-pood meeldib. Ma võiks seal lehel päevade kaupa ka istuda ja asju vaadata.. Üks mu suuri sõltuvusi kahjuks.. :D. Igal juhul on nende jalanõudevalik niii suurepärane! Nüüd müüvad nad ka minu ammuseid lemmikuid Palladiume, mida ma nii nii endale ihkan. Ja nüüd ongi lihtsam endale see ost plaani võtta, sest saab mugavalt Nelly'st tellida. Super! 


Mis mulle nende lehekülje juures veel eriti meeldib on see, et nende oma bränd NLY teeb ka nii vingeid jalanõusid, spordiriideid ja veel kõike muud. Tihti on need isegi coolimad kui mõne suure moebrändi omad ning samas on hind ikka palju rahakotisõbralikum. Nii, ja kui nüüd keegi teist tõesti pole elu sees sellele lehele jõudnud, sest nüüd on see õige aeg! Hetkel on neil käimas ka Mid Season Sale, nii et ideaalne võimalus üks kevadine garderoobivärskendus ette võtta. Kliki siia! 

No comments:

Post a Comment