NEW NAME

Saturday, May 02, 2015

Hei, armsad! Nagu näete, olen ma oma blogile natuke uuema kujunduse valmis meisterdanud. Läbi kõikide nende blogimisaastate olen pidevalt üritanud välja mõelda blogile mõnda lahedat nime. Kuna mu enda nimi on nii lühike ja sellega väga mängida ei saa, siis otsustasin, et teen hoopis midagi uut. Mõtlesin siis, et mis minu blogi kõige enam kirjeldab ning mida ma siin lugejatele pakkuda tahan. Kuna trenn ja mood on mõlemad minu elus väga tähtsalt kohal, siis tahtsin, et need kindlasti mõlemad kuidagi nimes kajastuks. Kirjutasin siis sõnu üles, otsisin ja mõtlesin ning nii sündiski peale pikka ajuragistamist minu blogi uus nimi - Fit in Vogue. Kui kõikide eelmiste variantidega olen alati tundnud, et miski ei klapi, siis see nimi tundub mulle nii kodune ja on täpselt mina.

Hetkel jätsin blogi ametliku nime oma enda nime järgi 'Liis Paalits's blog', et ehk on mind lihtsam nii üles leida, aga küsin teilt, kui lugejatelt, kas peaksin ka selle nime uueks muutma?

Mida arvate mu uuest nimest? :) Tagasiside on enam, kui oodatud!

2 comments:

  1. Anonymous3/5/15 23:38

    Liis paalits võiks jääda ning uus nimi on väga hea!!! Go Liis!!

    ReplyDelete