ICE CREAM FOR SUMMER

Wednesday, June 24, 2015

Esmaspäeva hommikul saabusid meie ukse taha üks lätlane, eestlane ja 2 kasti jäätist. Tegemist on selle suve uustulnukaga jäätiseletis ning maitseb see suurepäraselt! Olin tegelikult ise tööl, kui mulle helistati ja terve pika päeva ootasin põnevusega, et saaksin koju minna ja külmkappi piiluda. Kõik oli (on) jäätist täis! Ilmselt möödub nüüd mul terve suvi Saldejumsi süües, sest järgmisest nädalast olen juba üksi ja ausalt, üksi pole pooltki nii lõbus maiustada, kui kahekesi :D. Igatahes jäätisemuret ma see suvi tundma ei pea ja kui sinagi tahad, et sinu sõbrad-tuttavad Tartust või Pärnust saaks suveks jäätisega varustatud, siis mine tsekka Saldejumsi lehele SIIN.
Ja kindlasti mine ka jäätiseleti juurde uudistama, sest nii head asja ei saa poodi jätta. Head maiustamist!


No comments:

Post a Comment