FOLLOW ME ON SNAPCHAT

Tuesday, August 25, 2015
Olen viimasel ajal kuidagi nii eemal olnud omadega sellest blogimise teemast. Paljud asjad on hetkel nii segased isiklikus elus ja polegi kuidagi seda õiget blogimise tuhinat peale tulnud. Ja noh, eks kõige suurem probleem ole ikka see, et mul lihtsalt pole inimest, kes minust pilte teeks, sest jah, as u all now, Marko on kaitseväes ja mu õde on nüüd palju rohkem tööl, kui mina ja vabad ajad ikka üldse ei klapi meil. Seoses sellega vasardab see statiivi ostmise vajadus mu peas veel rohkem. Ma loodan, et see mure saab ruttu ruttu lahenduse ja varsti olen taas täies hiilguses blogilainel. Seniks aga saate mu tegemistel silma peal hoida Snapchatis, sest sinna olen viimasel ajal kõige rohkem pilte üles pannud. See u there! ;)

No comments:

Post a Comment