THE LAST LOOK

Monday, August 10, 2015


Wearing: shirt - Sinsay / Jeans - Vero Moda / Sneakers - Nike 

 Enne veel, kui teile officialy oma uut juuksevärvi esitlen, siis toon teieni veel viimase outfiti oma kõige uuemast videost (vaadata saad SIIT). Maksimaalselt mugav ja mõnus kombo skinny teksapükste, Nike'i tossude ja minu arust ülivinge särgikesega. Muidugi peab taaskord jope igaks juhuks näpuvahel olema, sest külmavaresena nagu ma olen, tekitab iga väiksem tuuleiil mul kananaha peale ja jube külm hakkab.. :D . Aga seda enam naudin ma neid hetki, mil ma saan reaalselt lühikese t-särgiga õues käia ja mul ei ole hetkekski külm. Seega on praegused ilmad just täpselt mulle loodud ja nautimus käib täiega. Kuigi kurbusega pean tõdema, et sel nädalal ootab ees vaid 2 vaba päeva, mis saavad ilmselt jälle nii ära sisustatud, et puhata ei jõua ma ilmselt enne oma väikese puhkuse algust kahe nädala pärast. Aga seda magusam ta tuleb! Seniks täielik workmode on ja peame vastu!

Edukat uut nädalat ja nautide veel viimast suvest! :)

No comments:

Post a Comment