THIS WEEKEND

Sunday, August 09, 2015

Jaaa, minu paaripäevane paus blogimisest tekkis kõige kõige parema põhjuse pärast üldse - Marko sai linnaloale! Tegelikult ootasin ma teda salamisi juba terve see nädal, sest lootus oli nii suur, et peale metsanädalat võiks ju ikka koju saada. Reede hommikul ei saanud ma ärevusest isegi magada, kuigi ma polnud isegi üldse kindel, kas ta koju saab. Terve päeva ootasin, aga mitte midagi ei olnud kuulda, kuni kell 6 õhtul tuli sõnum, et ta ei saagi välja.. Mina muidugi kohe murdusin ja hakkasin nuta, sest ma olin nii valmis selleks kojutulekuks ja pettusin nii hullult.. :D. Mõned minutid hiljem kuulsin, et välisuks keeratakse lukus lahti ja pole vist raske arvata, kes see oli. Vot nii tullakse koju :). Ma pole ikka ammu nii õnnelik olnud, kui sel hetkel. Ja üldse kogu see nädalavahetus oli üks parimaid sel suvel. Aitäh aitäh aitäh mu kallis!!

No comments:

Post a Comment