HELLO OCTOBER

Thursday, October 01, 2015

Wearing: Knitwear - Zara / Skirt - thrifted / Leather jacket - Takko / Boots - River Island

Käes on esimene oktoober ja tõsine sügistunne on juba kohal. Kohati on see isegi mõnus, et kell 19 töölt koju kõndides on õues juba pime, kuigi ilmselt on see alles alguse asi.. sest mulle ei meeldi see pime ja külm aeg. ERITI üksinda olles. Õnneks olen viimased nädalavahetused oma kalli sõduriga veeta saanud ja eesolevad pildid on samuti tema poolt tehtud. Juba 5 päeva on need mul oma kaustas olnud, aga nüüd saan ma neid lõpuks ka teiega jagada, sest mul on selle nädala esimene täitsa vaba õhtu! :)

Imelist oktoobrit teile!! <3

2 comments:

  1. mulle väga meeldivad need pildid ja see outfit!! muide, sa võiks vahepeal koolist ka kirjutada! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rõõm kuulda, aitäh! Võtan teadmiseks, üritan varsti postituse valmis teha :)

      Delete