TIMBERLAND RED BOOT

Monday, November 16, 2015

 Hello, hello mu kallid sõbrad!! Alati peale pikka pausi blogimisest, ei tea ma kunagi, millise postitusega siia tagasi tulla.. Kas peaks kirjutama vahepealsetest tegemisest või jätta möödunu minevikku? Igal juhul ütlen ma lühidalt, et kool ja töö teevad omad töö ning praegu ongi mul kogu kodune vaba aeg õppides möödunud. Aga kuna jõulud on juba niiii lähedal, on see mõnus väike jõulutootus mu südames juba omale koha leidnud ja koos sellega tahaks ikka siia mõned mõnusad jõulueelsed postitused üles saada. Seoses jõuludega on minu jaoks kingituste tegemine juba vaikselt alanud. Ehk siis kingitused iseeendale.. :D Ja üheks neist on ka needsamad Timberlandi saapad. Ütlen ausalt, et alguses, kui ma nägin, et need saapad ka värvilistena müügile tulevad, ei olnud ma eriti vaimustuses ja ihkasin endale ikkagi tavalisi Yellow Boote, aga millegipärast hakkasid need punased saapad mu mõtetesse ühe rohkem ära eksima ja lõpuks oli mul kindel misioon need endale Ülemiste Ostuöölt ka hankida. Kahjuks seal nii hästi ikkagi ei läinud, sest minu numbrit ei olnud seal ei Sportlandi ega Timberlandi poes, aga kuna ma olin neid juba jalga ka proovida saanud, siis teadsin, et ma pean need ikkagi saama. Ja nii need mõni päev tagasi Rocca al Mare Timberlandi poest minuga kaasa tulidki. Ma armastan neid!

Ps. Stay tuned, sest varsti üleval ka esimene outfiti' postitus nende uute lemmikutega!

No comments:

Post a Comment