HOLIDAY GIFT GUIDE '15

Sunday, December 06, 2015

Bulldog Skincare / Diesel Leather Belt / Zero Gravity iPhone Case / Eat Like a Man Book / Sneakers Guide Book / Red Tape Leather Boots / Asos Wash Bag / Reclaimed Vintage Watch
Yes to Blueberries Skincare / Asos Slippers /  Asos Watch / Asos Lace Up Heels / Asos Make Up Bag / Sass & Belle Decoration / Models Own Brush / Zero Gravity iPhone case

Olen küll blogimisest eemal olnud, aga jõuludeks ettevalmistused juba käivad ja mõned kingid on juba minu poole teel ehk varsti saan neid juba pakkima hakata! Üheks vaieldamatult parimaks jõulukinkide soetamise kohaks on minu jaoks Asos, sest esiteks on seal jõulukinkide leidmine väga lihtsalt tehtud ja teiseks, sealt leiab lihtsalt kõike! Ja väga erinevates hinnaklassides ka. Valisin sealt välja mõned lemmikud asjad, mida ma ise hea meelega kellelegi kingiks ja mõne neist olengi juba ära tellinud.

Mis puutub minu enda soovide nimekirja, siis see aasta see puudub täielikult. Mul on lihtsalt ülimalt hea meel, et ma saan seda ilusat pühadeaega nautida koos Markoga, sest tal hakkab varsti kaitseväest puhkus ja minul lõppeb samal nädalal kool + sain töö juurest nii super graafiku, et minu jaoks ongi see kõige suurem ja parem kingitus - nautida vaba aega oma kõige kallimaga ja muidugi meie mõlema peredele üle pika aja külla minna. Ma olen nii elevil!
No comments:

Post a Comment