JOY

Sunday, December 20, 2015
Jacket - Reserved / Fur vest and scarf - H&M / Jeans - Pull & Bear / Bag - Stradivarius / Boots - Timberland

Tere-tere, mu sõbrad! Mul on super hea meel öelda, et mu suur jõulusoov läkski täide ning nüüd veedame juba teist mõnusat päeva koos Markoga :). Täpsemalt hakkas tal kaitseväest puhkus (ja selle saamine oli mõned päevad tagasi veel suure küsimärgi all) ja kuna minulgi tuleval nädalal eriti kohustusi pole, siis on see aeg eriti mõnus. Plaanin oma selleaastastest pühadest ka väikese video kokku panna ja kuu lõpus üritan selle ka valmis monteerida ning siia üles panna. Püsige valvel! Igal juhul olen ma endiselt nii elevil jõulude pärast ja juba ootan, et saaksime oma väikese reisi ette võtta ja vanemaid külastada. Kuid praegu suundun ilma pikema jututa tagasi seda mõnusat õhtut nautima ja varsti liigume juba Star Warsi vaatama. Toredat pühapäeva õhtut teile! :)


No comments:

Post a Comment