FIRST TAG VIDEO

Wednesday, January 20, 2016
Hei, kõik kallid lugejad. Jõudsin hetk tagasi koolist koju ja kuigi nii pikad koolipäevad on jube tüütud, tundsin ma täna ikkagi igas tunnis, et "deem, ma õpin ikka nii cooli asja". Reaalselt kõik uued ained on nii huvitavad ja üldse see eriala. Ma olen nii õnnelik, et oma ülikooli valikut kohe peale gümnaasiumi ei teinud ja enda jaoks sellise toreda eriala leidsin. AGA tegelikult ma tahtsin teiega ruttu jagada ühte TAG videot, mille me juba nädal aega tagasi oma õega filmisime. Tag'isin selle video iseendale, haha. Aga siin ta on! Loodame, et teile meeldib!PS! Ma lõikasin seda 2 korda, et säästa teid pooletunnisest videost, aga ikkagi tuli natuke pikk. Mõndade küsimuste üle arutasime me tegelikult päris pikalt, aga ma lõikasin suurema osa välja :D.

2 comments:

  1. lihtsalt pean mainima, et Liinal on max hot pluus!! ja mind ka huvitab, et millisest poest see soetatud on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peaks olema see: http://www.shein.com/Grey-Long-Sleeve-Deep-V-Neck-T-Shirt-p-244794-cat-1738.html

      Delete