STILL DREAMIN

Wednesday, January 27, 2016

Everything from Tumblr

Viimasel ajal on mulle üha rohkem silma jäänud, et nii palju inimesed kolivad, ehitavad maja, teevad remonti jms. Sealhulgas suured Youtube'i staarid, kes vlogides oma tulevasi armsaid kodusid näitavad. Ja mina ikka unistan! Ma arvan, et mul ei möödu ühtki päeva nii, et ma ei mõtleks kodu disainimise ja ehitamise peale :D. Kui oleks võimalus, siis võtaks ma kohe tööriistad kätte ja hakkaks päris oma kodu ehitama. Aga samas olen ma umbes 99,9% kindel, et Eestisse me elama ei jää ning seetõttu ei ole ka mõtet siia endale midagi soetama hakata. Õnneks või kahjuks on meil veel ülikooli lõpuni mõned aastad jäänud ja ehk saab selle ajaga juba kindlamaks, kuhu täpsemalt kolida tahame ja eks see olene tööturust ka (mida kahele tulevasele insenerile pakkuda on :D). Igal juhul ei suuda ma seda aega ära oodata.. Räägime tihti ka nädalavahetustel kodus sellest, milline meie tuleviku kodu olema saab ja õnneks on meil selles osas maitsed täiesti ühised (nagu põhimõtteliselt kõikides asjades). Kodu peab kindlasti olema avar ja valge, aga samas hubane ja mõnus. Mina isiklikult unistan muidugi oma beauty-roomist ja usun, et ka see tegemata ei jää. Ja kindlasti hakkab meie kodus ringi tatsama üks armas kassipoeg, keda me juba praegu nii igatseme, aga mitmetel põhjustel ikka veel endale võtta ei saa.

Sai täna selline tulevikku suunatud ja unistav postitus, kuid töö selle kõige nimel käib mul iga päev ja loodetavasti peab mu blogi selle ajani vastu, et teile kunagi päris oma kodu näidata! :)


2 comments:

 1. https://lossideleloss.wordpress.com
  Ühe armsa noorepere blogi, kuidas valmis nende unistuste "loss".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Väga põnev oli! Hea on kohe vaadata, kui oma unistused ellu viiakse. Aitäh jagamast! :)

   Delete